Παραγγελίες: 210 62 20 650
Free Fax: 800 11 55552
Το καλάθι μου
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κοινωνική Προσφορά

Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι αναμφισβήτητα εκδήλωση πολιτισμού, ιδιαίτερα σε μια κοινωνία με τόσες αντιφάσεις όπως είναι η ελληνική. Όλοι μας πιστεύουμε ότι είμαστε αλληλέγγυοι, ενώ στην πραγματικότητα τα νούμερα μας διαψεύδουν κατηγορηματικά, μέσω ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η SKAG μέσα σε όλη αυτή την ανομοιογένεια, επιλέγει να είναι αρωγός στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης προσφέροντας τα αναγκαία σχολικά είδη σε άπορα παιδιά και παιδιά ευπαθών ομάδων. Ο στόχος μας είναι διττός. Αρχικά θέλουμε να συνεισφέρουμε τα απαραίτητα είδη, σε άπορα παιδιά και σπουδαστές για τη φοίτησή τους και ταυτόχρονα επιθυμούμε να διαδώσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού. Παράλληλα, παρέχουμε προϊοντικές χορηγίες σε Ιδρύματα, Ορφανοτροφεία, Στέγες ανηλίκων, Κοινωνικά παντοπωλεία, Φορείς που φιλοξενούν παιδιά, Φορείς ψυχοκινητικής φροντίδας, Φορείς φοιτητών, αλλά και Φορείς απεξάρτησης.

Επιπλέον, η SKAG επιτελεί εθελοντικό έργο με την συμμετοχή των εργαζομένων της σε μαραθώνιους για την ενημέρωση & πρόληψη ασθενειών, δενδροφυτεύσεις Δήμων, καθαρισμούς πυρόπληκτων περιοχών και οικισμών, καθώς και συγκεντρώσεις προϊόντων πρώτης ανάγκης για χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι η SKAG, από τo 1997 μέχρι και σήμερα, έχει δημιουργήσει εθελοντική Τράπεζα Αίματος στην οποία συνεισφέρουν οι εργαζόμενοί της, παρέχοντας τη δυνατότητα να δώσουν και να λάβουν αίμα σε περιπτώσεις ανάγκης.

Για όλους εμάς στην οικογένεια της SKAG, το ζητούμενο είναι να επιδιώκουμε το κοινό καλό και να επενδύουμε στην ανάγκη για συλλογική εξέλιξη και ευημερία.

Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions © Copyright SKAG