Παραγγελίες: 210 62 20 650
Free Fax: 800 11 55552
Το καλάθι μου
Εναλλαγή Πλοήγησης

Όροι χρήσης

Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Σαν πελάτης της SKAG έχετε  πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.skag.gr , όπου μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας τους αποκλειστικούς κωδικούς πρόσβασης. 

 Θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης της Θ.Κ ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ για επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (εκτός απρόοπτων συνθηκών).

 

Τιμές Προϊόντων 

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι χονδρικές τιμές (χωρίς ΦΠΑ) των προϊόντων.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η Θ.Κ ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Η “ Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε ” έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων της οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση

 

Τρόπος Πληρωμής

Κατόπιν συμφωνίας με το τμήμα πωλήσεων και τον πωλητή που σας εξυπηρετεί.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας της προτίμησης σας από τις παρακάτω:

EUROBANK: 0026.0218.88.0200439638

ALPHA BANK: 349.00.2320.000687

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  662/470048-16

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5083.061354.744

Σε περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα, πάντα να αναγράφετε την επωνυμία και το Α.Φ.Μ του καταθέτη.

E-mail στο b2b@skag.gr ή τηλεφωνικά στο “2108161302”. Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας. 

Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας των δύο εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προϊόντων της, η “Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.” χρησιμοποιεί ιδιόκτητο στόλο για παραδόσεις εντός Αττικής. Για αποστολές εκτός Αττικής συνεργάζεται με την εταιρεία “ΑCT”.

 

Διάφορα

  • Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 
  • Τροποποίηση των όρων του παρόντος. Η Θ.Κ ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία Θ.Κ ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρου

Σε περίπτωση Ακύρωσης  παραγγελίας

Από την στιγμή που καταχωρήσατε την παραγγελία σας, εάν για οποιονδήποτε λόγο θα θέλατε να την ακυρώσετε μετά, επικοινωνήστε μαζί μας, πάντα και γραπτώς, το συντομότερο δυνατό, στο 210 6220650, ή ηλεκτρονικά στο b2b@skag.gr  ή στο sales@skag.gr , γνωστοποιώντας μας τον αριθμό της παραγγελίας και την επωνυμία σας.

To Τμήμα εξυπηρέτησης Πελατών της SKAG  θα επικοινωνήσει μαζί σας, για την επιβεβαίωση της ακύρωσης της παραγγελίας σας, πάντα ανάλογα με το στάδιο της εξέλιξής της.

Σε περίπτωση, η παραγγελία που κάνατε έχει ολοκληρωθεί από εμάς και έχετε σταλεί το σχετικό e-mail ολοκλήρωσης-αποστολής της παραγγελίας προς εμάς, αλλά εσείς δεν επιθυμείτε πια την αποδοχή της ή τη παραλαβή της και θέλετε οπωσδήποτε να την ακυρώσετε, τότε το στάδιο αυτό, απαιτεί να προχωρήσετε σε παραλαβή της παραγγελίας σας και μετά να κάνετε την επιστροφή των εμπορευμάτων της, με δικά σας τα μεταφορικά έξοδα. Τα προιόντα θα πρέπει να επιστραφούν όπως παρελήφθησαν, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία των προϊόντων καθώς και να συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης (Δελτίο αποστολής η Τιμολόγιο).
 

Αντικατάσταση ή επιστροφή ελαττωματικού ή διαφορετικού είδους

Σε περίπτωση  που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και έχετε διαπιστώσει ότι μια συσκευασία η ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένα η δεν είναι αυτό που παραγγείλατε αλλά διαφορετικό από αυτό που εμφανίζεται στην φόρμα παραγγελίας σας και δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά του, τότε ακολουθείτε την παραπάνω διαδικασία ως εξής :

  •  Ισχύει η προϋπόθεση το προϊόν να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει καταστραφεί η συσκευασία του, καθώς και να συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης (Δελτίο Αποστολής ή τιμολόγιο).
  • Δικαίωμα επιστροφής ελαττωματικού ή αντικατάστασής του, έχετε από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων έως δύο μήνες.

Σε αυτό λοιπόν το διάστημα πρέπει να μας ενημερώσετε με σχετικό e-mail και να μας καλέσετε στο 210 - 6220918 για το δικαίωμα επιστροφής του ελαττωματικού, ώστε να σας δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες. Έπειτα θα λάβετε ηλεκτρονικά το έντυπο επιστροφής για να το συμπληρώσετε και να το στείλετε συμπληρωμένο πίσω σε εμάς.
Θα σας ζητηθεί να βγάλετε φωτογραφία του ελαττωματικού ή διαφορετικού είδους και να το στείλετε μαζί με το έντυπο επιστροφής στο customers@skag.gr  ώστε να προχωρήσει η αποδοχή της επιστροφής από την εταιρεία.


Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να λάβετε τις κατάλληλες οδηγίες. Έπειτα συσκευάζετε με προσοχή το προϊόν/προϊόντα προς επιστροφή στην εξής διεύθυνση: Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ, Κολοκοτρώνη 4-6, Κρυονέρι Αττικής, ΤΚ 14568.


Όταν λοιπόν παραλάβει η εταιρία μας τα εμπορεύματα που μας επιστρέψατε και ολοκληρωθεί ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι ελαττωματικό ή λάθος είδος, τότε τα μεταφορικά έξοδα σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς ( την SKAG ) και έχουμε την υποχρέωση ή να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό/λάθος προϊόν και να σας στείλουμε το σωστό είδος όπως αναγράφεται στην παραγγελία σας ή ακολουθούμε την διαδικασία επιστροφής χρημάτων συν τα μεταφορικά έξοδα του είδους που μας κάνατε επιστροφή. Όποια ενέργεια ακολουθήσει η SKAG, θα είναι πάντα σε τελική συμφωνία με εσάς.


Εάν το προϊόν αποδειχθεί ότι δεν ήταν ελαττωματικό τότε το κόστος μεταφοράς και επιστροφής (σε περίπτωση λάθους του Πελάτη) επιβαρύνουν τον ίδιο τον Πελάτη και ακολουθεί διαδικασία επαναποστολής με αντίστοιχη τηλεφωνική ενημέρωση και πάντα με e-mail.
Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα όπως:

Ημερολόγια Ακαδημαϊκά η Ετήσια και σε όλα είδη Χειροτεχνίας ( και στα MAXI COLOR / DÉCOR).
Σε προϊόντα όπου έχει παραγγείλει ο πελάτης, προσωποποιημένα η σε ειδική παραγγελία (ΦΑΣΟΝ) δεν δεχόμαστε επιστροφές. 
Καταργημένους κωδικούς.
Προϊόντα προσφοράς.
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παράπονα και ποσοτικές αμφισβητήσεις στις παραλαβές των εμπορευμάτων εκ μέρους συνεργατών, πρέπει να μας γνωστοποιούνται μέσα σε πέντε ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους, για την έγκαιρη διευθέτηση της διαφοράς με βάση τα πραγματικά στοιχεία αποστολής -παραλαβής. 

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής από εμάς τα εμπορεύματα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και χωρίς φθορά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι:

  • να μην είναι χρησιμοποιημένο.
  • να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
  •  να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία

 

Για τις αλλαγές θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία “ACT” αφού έχετε επικοινωνήσει πρώτα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε και όχι κάποια άλλη εταιρεία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα.

Διεύθυνση Επιστροφών:

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 4-6

Κρυονέρι Αττικής

Τ.Κ.: 14568

Πόλη Αθήνα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το ”b2b.skag.gr” σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο τα δεδομένα σας.

 

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-ιστοσελίδας “ b2b.skag.gr ”. Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα “ b2b.skag.gr ” για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει ,ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές ,ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας “Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε” που εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής, Κολοκοτρώνη 4-6, 14568) και προστατεύεται από τις διατάξεις τις ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών, ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.

Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions © Copyright SKAG