Παραγγελίες: 210 62 20 650
Free Fax: 800 11 55552
Το καλάθι μου
Εναλλαγή Πλοήγησης

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της SKAG!


ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


H SKAG, 100% ελληνική βιομηχανία, ιδρύθηκε το 1956 από τον Θεόδωρο Σκαγιά και διακρίθηκε μέσα στην πορεία των 67 ετών με εμβληματικά προϊόντα χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης όπως τα τετράδια (ΔΙΕΘΝΕΣ SUPER), τα θεματικά τετράδια (UNIVERSITY) και τα κλασέρ γραφείου SKAG (SYSTEMS).

Σταθμός για την εταιρεία το 2023 με τη νέα εταιρική ταυτότητα και φιλοσοφία της μάρκας. Η SKAG με νέα στρατηγική τοποθέτηση επαναπροσδιόρισε το εύρος των προϊόντων της μέσα από 4 πυλώνες δράσης που αντιπροσωπεύουν τις βασικές της αξίες: SKAG LEARN (Μάθηση) με χαρτικά προϊόντα (τετράδια, θεματικά τετράδια κλπ) και είδη γραφής, SKAG PLAN με προϊόντα οργάνωσης και αρχειοθέτησης, όπως κλασέρ γραφείου, SKAG CREATE με προϊόντα ζωγραφικής και ειδών χειροτεχνίας & SKAG PLAY με κλασικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Ταυτόχρονα, η SKAG παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών για εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ανάγκες επιχειρήσεων, μέσα από συνεχείς επενδύσεις σε νέα ψηφιακά, πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα εκτύπωσης και φινιρίσματος.

Η SKAG σήμερα με 102 άτομα προσωπικό και μια υπερσύγχρονη ιδιόκτητη βιομηχανική μονάδα παραγωγής 24.000 τ.μ. στο Κρυονέρι Αττικής, που διαθέτει χώρους αποθήκευσης και διανομής, αποτελεί την πρώτη και άκρως ανταγωνιστική επιλογή για την εγχώρια παραγωγή. Παράλληλα, από το 1990 μέχρι και σήμερα διαθέτει εξαγωγική δραστηριότητα, σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η SKAG είναι μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενώ διαθέτει πιστοποίηση από την EUROCERT για την Ιδιοκτησία, Παραγωγή και Φορολογική της έδρα στην Ελλάδα. Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί με το ISO 9001:2015 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας), ISO 14001:2015 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), ISO 45001:2018 (Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας), ενώ διαθέτει το Πρότυπο Αξιολόγησης ETHOS PLATINUM, το οποίο σχετίζεται με το Σύστημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που εφαρμόζει.


ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η SKAG δεσμεύεται στη βιωσιμότητα των προϊόντων της και έμπρακτα προχωράει συνεχώς προς αυτήν την κατεύθυνση έχοντας κατακτήσει αναγνωρισιμότητα και πιστοποιήσεις που προσυπογράφουν τις πρακτικές της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δεσμεύεται να εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της βιωσιμότητας και να επανεξετάζει τακτικά τις επιδόσεις της, να εντοπίζει και να αναλύει τις προσδοκίες των διαφόρων ενδιαφερομένων μερών της Εταιρείας, όπως μετόχους και την οικονομική κοινότητα, εργαζόμενους, πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, τοπικές κοινωνίες και την κοινωνία. Επίσης, δεσμεύεται να λειτουργεί με βάση τις βασικές της αξίες, σε όλα τα στάδια της δραστηριότητάς της, σεβόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος, την υγεία και ασφάλεια εργαζομένων και καταναλωτών, την ορθή διαχείριση της ενέργειας, την εφαρμογή ίσων ευκαιριών και στον σεβασμό στη διαφορετικότητα, μεταξύ άλλων.


ΒΡΑΒΕΙΑ

Η SKAG έχει βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει λάβει αρκετά βραβεία ποιότητας και βιωσιμότητας όπως τα: a. ΙΙΙ Europe Award b. International Victory Award c. Mercury Award d. European Gold Star for Quality e. Printing Awards


100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η εταιρεία μας είναι 100% ελληνική με την παραγωγή μας να γίνεται αμιγώς στην Ελλάδα και επιμένουμε σε αυτό παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες κατά περιόδους. Επίσης, συνεχίζουμε τις παραδοσιακές μας πρακτικές παραγωγής και τις ενισχύουμε με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα καθώς πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η Σκαγιάς ΑΒΕΕ υπερήφανα στηρίζει την Ελληνική παραγωγή και την Ελληνική οικονομία. Το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών το αξίζει. Επιπλέον, παραμένουμε μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση όχι μόνο επειδή η ιδιοκτησία και η διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Σκαγιά αλλά και γιατί οι άνθρωποί μας είναι κυριολεκτικά μέλη της οικογένειας μας, της μεγάλης οικογένειας SKAG.

Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions © Copyright SKAG