Παραγγελίες: 210 62 20 650
Free Fax: 800 11 55552
Το καλάθι μου
Εναλλαγή Πλοήγησης

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε της παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση ή έμβασμα πριν την παράδοση.

Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στον οδηγό της εταιρείας μας. (αφορά μόνο παραδόσεις από ιδιόκτητο στόλο εντός Αττικής)

Για παραδόσεις με πρακτορείο απαιτείται έμβασμα πριν την φόρτωση.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας της προτίμησης σας από τις παρακάτω:

EUROBANK: 0026.0218.88.0200439638

ALPHA BANK: 349.00.2320.000687

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  662/470048-16

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5083.061354.744

e-mail στο sales@skag.gr ή τηλεφωνικά στο “2108161302”. Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας. 

Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας των δύο εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.


Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την “όνομα τράπεζας”, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της

 Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την “όνομα τράπεζας” εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην “όνομα της Υπηρεσίας της τράπεζας που έχετε επιλέξει”.

Η “όνομα της Υπηρεσίας της τράπεζας που έχετε επιλέξει” ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

Powered by SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions © Copyright SKAG